+36302414960 radivert@radivert.hu

Sürgősségi MRI

Gyors időpont és leletkiadás

Azonnali időpontfoglalás

RADIVERT

Sürgősségi MRI-vizsgálat

A koronavírus-járvány elleni védekezés következtében az egészségügyben kialakult nehézségek mellett is elkötelezettek vagyunk a betegek gyógyulásáért.

MRI diagnosztikai központunkban kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink mielőbbi kiszolgálására. Betegbarát szemléletünknek köszönhetően

Budapest egyik legmodernebb MRI diagnosztikai központjában a jelen helyzetben is biztosítjuk az azonnali és teljes körű MR vizsgálatokat.

 

RADIVERT

Gyors és betegbarát

Budapest egyik legmodernebb MRI diagnosztikai központjában a jelen helyzetben is biztosítjuk az azonnali és teljes körű MR vizsgálatokat.

Z

Gyors leletkiadás

A betegségek diagnosztizálásánál kiemelten fontos szerepe van az időnek. Az elkészült MR vizsgálat leletét a lehető rövidebb határidőn belül kézhez kapja.

Z

Maximális szakértelem

Az MRI-vizsgálat nem jár sugárterheléssel, hiszen mágneses rezonancia alapú. Semmiféle hosszú távú káros hatása sincs a szervezetre.

Z

Csúcstechnológia

MRI Diagnosztikai központunkban a GE legmodernebb 1,5 Teslás készülékével, ultramodern technológiákkal és szoftverekkel végezzük fájdalom- és kockázatmentes MR vizsgálatainkat

Z

Kényelem

A páciensek kényelme érdekében a beépített speciális audio rendszer és fényterápiás funkciók biztosítják a zavartalan MR vizsgálatot. A vizsgálat közben Ön a kedvenc zenéjét hallgathatja.

 

 

RADIVERT

Bejelentkezés

Ha sürgősen MR-vizsgálatra van szüksége, akkor bátran keresse kollégáinkat és jelentkezzen be. 

Cím

1047 Bp., Baross u. 99.

Telefon

+3630 241 4960

Email

radivert@radivert.hu

Kérdése van? Írjon nekünk!

10 + 8 =

Cím

1047 Budapest, Baross utca 99. 

Nyitvatartás

  • K-Cs:  11-19
  • H-SZ-P: 9-17

Telefonszám

+3630 241 4960