+36302414960 radivert@radivert.hu
G-ZLF1RZ82ZV

Fontos a tünetek korai felismerése, mivel sok esetben a betegség csak a kezdeti stádiumban gyógyítható. Ez különösen igaz a daganatos betegségekre. Az időben történő észleléssel és kezeléssel sokkal jobb esély van a gyógyulásra.

Számos más betegséghez hasonlóan a daganatok esetében is sokszor előfordul, hogy a betegnek nincsenek panaszai és tünetei, de a betegség már terjed a szervezetében.

Ma ugyan még nincs olyan diagnosztikus módszer, amely 100 százalékban kimutatja a betegségeket, az MR vizsgálat viszont közel jár ehhez: jelenleg ezzel a vizsgálati módszerrel lehet a legtöbb eltérést a legmagasabb érzékenységgel jelezni.

Például

nagyon fontos akár tünetmentes esetben is kontrasztanyagos hasi és kismedencei MR vizsgálat elvégeztetése.

Ez elsősorban a hasi és kismedencei daganatok kimutatására és azok jelenlétének kizárására szolgál. A vizsgálat hasnyálmirigy, máj, vese, húgyhólyag, nőknél méh és petefészek, férfiaknál pedig a prosztata daganat időben történő felismerésére alkalmas.

A RadiVert Egészségprogramban ezúttal a kontrasztanyagos hasi-kismedencei MR vizsgálatot ajánljuk kedvezményes áron!

A vizsgálat időtartama: 50 perc

Augusztusi kedvezményes ajánlatunkban a regisztrált pácienseknek 116.900 helyett 99.000 forintért kínáljuk a szolgáltatásunkat. Ez tartalmazza a kontrasztanyagos hasi-kismedencei MR vizsgálatot, valamint az azt megelőző vesefunkciós laborvizsgálatot, aminek eredményét azonnal megkapja!

Fordítson 1 percet a regisztrációra, és jöjjön el hozzánk most olcsóbban hasi-kismedencei MR vizsgálatra a IV. kerületbe, a Baross utca 99-be!

Az ajánlatunk 2020. augusztus 31-ig érvényes, online regisztráció esetén.

Várjuk a vizsgálatra!

}

AZONNALI IDŐPONTFOGLALÁS

Nyitvatartás

H-P: 08.00-18.00