+36302414960 radivert@radivert.hu
G-ZLF1RZ82ZV

Az egészségi állapot megőrzéséhez 55 éves kor felett több dologra is érdemes odafigyelni.  A férfiaknál általában ilyenkor kezdődik a prosztata megnagyobbodása, és sajnos a prosztata daganat előfordulása is drasztikusan megnövekszik. A különleges figyelem azért is indokolt, mert teljesen tünetmentes állapotban is gyakori lehet. A kötelezőszerű laborvizsgálatok során gyanús jel a PSA emelkedése, de a rossz hír az, hogy ez sem igazolja, és nem is zárja ki egyértelműen a betegséget. Ebből kifolyólag 55 év felett a prosztata vizsgálata javasolt szűrővizsgálatként.

Minden évben a november a prosztatarák hónapja. A vizsgálattal viszont ezt nem érdemes megvárni, mert a több éves tapasztalatok alapján a vizsgálati időpontok gyorsan betelnek.

Ezt megelőzve mi a RadiVert Diagnostic MRI klinikán már szeptember 15-től megkezdjük a prosztata megnagyobbodás, és a prosztata daganat szűrését egy prosztata prevenciós program keretében.

A férfiaknál általában 55 év felett kezdődik a prosztata megnagyobbodása, és sajnos a prosztata daganat előfordulása is drasztikusan megnövekszik.

A program kedvezményes ajánlata a Prosztataszűrő csomag, amely tartalmazza a laborvizsgálatot és az MR vizsgálatot. A teljes vizsgálat pontos képet mutat a következőkről:

  • a prosztata PSA értéke
  • a prosztata pontos állapota
  • a prosztata esetleges kóros elváltozása
  • a vesefunkciós értékek
  • a vesék állapota
  • a mellékvesék állapota
  • a húgyhólyag állapota

A kedvezményes Prosztataszűrő csomag ára 2020. szeptember 15 és november 30. között: 68.400 Ft!

A vizsgálat ideje kb. 40 perc.  Páciensközpontú szemléletünknek köszönhetően akár 24 órán belül időpontot biztosítunk az MRI vizsgálatra, az elkészült leletet pedig gyorsan kézhez kaphatja annak érdekében, hogy mihamarabb pontos képet kaphasson az egészségi állapotáról.

Az időpontfoglaláshoz kattinson erre a mondatra!

NE habozzon, már most keresse kollégáinkat, így elkerülheti a novemberi vizsgálati rohamot!

Bátran keresse készséges kollégáinkat a +36-30-241-4960-as telefonszámon azzal, hogy a kedvezményes Prosztataszűrő csomagra jelentkezik.

Mi az a PSA?

A prosztata specifikus antigén, rövidítve PSA egy olyan enzimfehérje, amit a prosztata mirigyhám sejtjei termelnek. Alapvetően az egészséges prosztata termeli, de a dülmirigy jó- és rosszindulatú elváltozásaiban is termelődik belőle. Az egészséges prosztatából csak kis mennyiségű PSA kerül a vérbe, és csak a prosztata különféle megbetegedései során növekszik meg a fehérje szérumszintje. A PSA-szint emelkedése nem specifikus markere a prosztataráknak, azaz magasabb PSA szérumszint nem csak rosszindulatú tumoros elfajulás esetén mérhető. Sőt, az 50 év feletti férfiak 2/3-ánál a magas (4 ng/ml-nél magasabb) PSA szérumszint hátterében benignus prostatahyperplasia (BPH), vagyis jóindulatú prosztata-megnagyobbodás áll. Továbbá a prosztatát ért fizikai hatás után, a mirigy gyulladásakor, jóindulatú prosztatadaganat esetén is magasabb a szintje – írta Dr. Árki Ildikó, háziorvos a Webbeteg.hu oldalon.