+36302414960 radivert@radivert.hu
G-ZLF1RZ82ZV

A RadiVert MR Diagnosztikai Központ megnyitása óta számtalan pozitív visszajelzést kapunk. Engedjék meg, hogy ismét megosszuk Önökkel az egyik kedves Páciensünk levelét, melyet – az ő engedélyével – változtatások nélkül alább olvashatnak: 

„Tisztelt Radivert Diagnostic!

Nagyon jó érzéssel távoztam Önöktől a vizsgálat után és úgy gondolom, hogy nem csak akkor kell levelet írni, amikor valami elégedetlenségünk van, hanem akkor is, amikor elégedetten távozunk.

Kiemelném az Önöknél dolgozó fantasztikus munkaerőt  Szamos Évát, akinek az is köszönhető, hogy Önöket választottam.  Hozzáteszem mindenki más akivel aznap találkoztam, szintén nagyon kedves és segítőkész volt.

Én sajnos nagyon rosszul viselem a bezártságot, emiatt pánik hangulatban álltam az MR  vizsgálatom elé. Rettegtem, hogy miként fogom túlélni, azt a bent töltött hosszú időt.

Telefonon elmondtam Szamos Évának a problémámat, aki megnyugtató hangjával és rettentő empatikus hozzáállásával elmondta, miként tudjuk ezt kivitelezni úgy, hogy ne érezzem magam rosszul. Nem is volt kérdés, hogy keresgéljek e tovább a neten vagy sem. Azonnal tudtam , hogy ide megyek, bárhol is van és pontosan azt is kaptam, amit a telefonbeszélgetés után gondoltam.

Mindent megtettek, hogy az a bent töltött 50 perc a lehető legkellemesebben teljen nekem.

Hálás köszönet. Nincs kérdés, hogy innentől hol fogom az ilyen vizsgálataimat végezni és kit fogok a környezetemnek ajánlani.

Lehetne mondani, hogy igen, mert magán klinika és komoly összeget ott hagy az ember, így természetes, hogy ilyen szolgáltatást kapjon. Sajnos saját tapasztalatból mondhatom, hogy több olyan esetem is volt, ahol hiába a pénz , a magán klinika, ugyanazt az érzéketlen, sablonos, futószalag rendszert kaptam, mintha elmentem volna TB alapon. Az egyetlen előnye mindössze, a hamar kapott időpont volt.

Itt végre Önöknél azt kaptam a pénzemért, amit vártam, köszönhetően a fantasztikus munkaerőknek, akiket nagyon becsüljenek meg, mert nélkülük, most én sem írnám ezt a levelet.

Még azt is hozzátenném, hogy a leletem még aznap megkaptam, pedig 2-3 napot mondtak és el tudom képzelni, hogy ebben is a kedves Szamos Éva keze van, aki átérezte a félelmemet és tudta, hogy nekem az a 2-3 nap nem lenne könnyű, így eljárt az érdekemben, hogy előbb elkészüljön, amit természetesen Dr. Molnár Krisztiánnak is nagyon köszönök.

Még egyszer hálás köszönet mindenért!

Kívánok mindenkinek jó egészséget és kitartást ebben a nehéz időben.

Üdvözlettel:

T.É.”

Foglaljon időpontot Ön is a Betegbarát RadiVert MR Diagnosztikai Központba!

}

AZONNALI IDŐPONTFOGLALÁS

Nyitvatartás

H-P: 08.00-18.00