+36302414960 radivert@radivert.hu
G-ZLF1RZ82ZV

Szívügyünk a prevenció. Októberben ezért is indítottuk el a hölgyek részére a RadiVert Lady emlőszűrő programunkat, majd novemberben az urak számára a szintén nagy népszerűségnek örvendő RadiVert Gentlemant, amely a prosztatarák korai felismerését teszi lehetővé. Az egyik Páciensünk  levélében nemcsak a saját történetét osztotta meg velünk, hanem azt is, hogy miért ajánlja minden férfitársának a prosztata MR-t. 

„70 éves vagyok. Teljesen egészséges. Azt hittem. Naponta sportolok, egészségesen táplálkozom. Évente feleségemmel járunk szűrővizsgálatokra. Ebben az évben is voltunk. Minden eszközös vizsgálatot elvégeztek, eltérést nem mutattak. A laborvizsgálatok is csak egy kicsi eltérést mutatott.  A PSA vizsgálat kicsit magasabb volt, nem sokkal, de csillag volt mellette. Elmentem az urológushoz, aki megvizsgált, ultrahangot is csinált. Megnyugtatott, hogy semmi baj nincs, de kell majd laboratóriumi kontroll 3 hónap múlva. Az elvégzett laborkontroll változást nem mutatott, de az urológus megnyugtatott, hogy ő nem tapint semmit, és az UH sem mutat eltérést. Mivel a következő laborkontroll nem mutatott javulást, igaz romlást sem úgy döntöttem, úgy döntöttem nem hagyom annyiban, utánamegyek a dolgoknak, hiszen az én életemről van szó. Úgy döntöttem az interneten való böngészésem alapján, hogy most már azonnal a legmagasabb szintű diagnosztikai eljáráshoz folyamodok. Kismedencei MR vizsgálatra jelentkeztem be a RadiVert MR Diagnosztikai Központba. Egy nagyon udvarias hölgy másnap délutánra adott időpontot. Időben érkeztem, és egy percet sem kellett várnom. Részletesen ki lettem kérdezve, hogy van-e ritmus szabályozom, van-e fém protézisem, és még azt is megkérdezték, hogy nem volt-e lövési sérülésem. Ezt követően be kellett mutatnom a laborleletemet, azzal kapcsolatban, hogy megfelelő-e a vesefunkcióm.  15 perc múlva már az MR készülékben feküdtem, és a fülhallgatón a kedvenc zenémet hallgattam. A kismedencei prostata vizsgálathoz kontraszt anyagot is kellett kapnom.  A vizsgálat során semmiféle kellemetlen érzésem nem volt, pozitív élménnyel távoztam. Jelezték, hogy 3 napon belül megkapom a leletet, de már a 2. nap esetéjén e-mailben megkaptam.

Az eredmény is megnyugtatott, hogy jól gondoltam, meg kellett csinálnom a prosztata vizsgálatot. Egy nagyon kicsi, de egyértelműen kóros elváltozás volt látható, amelyet az eddigi vizsgálatok nem mutattak ki.

Bemutattam az urológusnak a leletet, aki 1 héten belül elvégezte a prosztata biopsziát. A 12 minta közül 3 minta során rosszindulatú sejtek voltak kimutathatóak.

Szerencsémre áttét sehol sem volt igazolható.

Örülök annak, hogy az MR vizsgálat segítségével nagyon korai stádiumban sikerült felfedezni a daganatos elváltozást, és igy biztos vagyok a teljes gyógyulásban.

Javasolni fogom kártyapartnereimnek is – csupa férfiember –, hogy abban az esetben is, ha nincs panaszuk menjenek el a RADIVERT MR Diagnosztikai Központba kismedencei prosztata MR vizsgálatra.”

Ismerje meg közelebbről a RadiVert Gentleman programot! Foglaljon időpontot még ma, vegy át a vizsgálat felvételét akár már holnap!