+36302414960 radivert@radivert.hu
G-ZLF1RZ82ZV

Mellrák miatt meghalt 57 éves korában Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége – közölte szóvivője a People magazinnal. Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el.

Mellrák miatt meghalt 57 éves korában Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége – közölte szóvivője a People magazinnal. Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el. Preston 1962. október 13-án született Kelly Kamalelehua Smith néven Hawaii-on, Honolulu városában, a színészetet a dél-kaliforniai egyetemen tanulta. Pályafutásának első komoly szerepe az Első randi (Mischief) című filmben volt. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry
Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben együtt lépett fel Travoltával. A színésznő legutóbb szintén a férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta.

John Travoltával 28 évet éltek együtt, ezalatt három közös gyerekük született, lányuk, Ella 20, fiuk, Benjamin 9 éves. Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt. 

 

A hölgyeknél a mellrák szerepel az első helyen a rosszindulatú daganatos megbetegedések, valamint a rákos megbetegedések miatti halálokok között. Sajnos Magyarországon is folyamatos emelkedés tapasztalható az emlőrákban elhunytak számában.

A hatékony megelőzést a rendszeresen végzett szűrővizsgálat biztosíthatja. 

Budapesti MRI diagnosztikai központunkban a RadiVert Diagnostic klinikán a GE legújabb fejlesztésű MRI berendezésével, az emlővizsgálatokra speciálisan kifejlesztett szoftverekkel végezzük a célzott vizsgálatokat. Fontos, hogy a vizsgálatok rendszeresen ismételhetőek, mert nem járnak sugárzásterheléssel, valamint kíméletesek, mert nem szükséges az emlőkellemetlen kompressziója.

Figyeljen az egészségére, foglaljon időpontot nálunk emlővizsgálatra!

 

}

AZONNALI IDŐPONTFOGLALÁS

Nyitvatartás

H-P: 08.00-18.00